Kids

Printervriendelijke versie

Moet je naar het ziekenhuis? Dan is het handig om van tevoren hier alvast wat over te weten. Op deze website vertellen we je zoveel mogelijk. Je kunt ook je ouders vragen of ze met jou de website willen bekijken.

Onderzoeken

Onderzoeken die je in MC Emmeloord kunt laten doen, zijn:

Opname

Moet je opgenomen worden in het ziekenhuis? Bijvoorbeeld voor een operatie of een behandeling? Dan wordt je behandeld in MC Zuiderzee voor dagbehandeling of langere opname.

Spreekbeurt geven

Wil je een Spreekbeurt geven over het ziekenhuis? Kijk op de pagina Spreekbeurt, daar vind je veel informatie die je kunt gebruiken. Misschien wil je ook spullen laten zien bij je spreekbeurt. Die zitten in ons spreekbeurtpakket. Op de pagina Spreekbeurt kun je zien hoe je het spreekbeurtpakket kunt aanvragen en wat er allemaal in zit.

Leuke websites

Op internet is er van alles te vinden over gezondheidzorg. Websites die je kunt bekijken, zijn:

Veel voorkomende ziektes & behandelingen

Klik hier voor informatie over ziektes die vaak voorkomen en allerlei behandelingen.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.