Ruimte te huur in Dokter Jansencentrum Emmeloord

Printervriendelijke versie

Het Dokter Jansencentrum in Emmeloord heeft volop mogelijkheden om uw organisatie of bedrijf te vestigen. Een nieuwe praktijkruimte, zorgkantoor, thuiszorgwinkel, of een sportaccomodatie? U vindt bij ons de geschikte ruimte.

In het Dokter J.H. Jansencentrum is de ziekenhuislocatie MC Emmeloord van MC Groep gevestigd. MC Groep wil ook andere organisaties de mogelijkheid bieden om ruimte in het gebouw te huren. Doel is om voor de inwoners van de gemeenten Noordoostpolder en Urk een breed aanbod aan faciliteiten te bieden. Inmiddels maken al verschillende zorgaanbieders gebruik van de ruimte binnen het Dokter J.H. Jansenziekenhuis. Van medisch-specialistische en para-medische zorg tot verpleeghuiszorg. Ziet u voor uzelf mogelijkheden?

Aantrekkelijke locatie
De centrale ligging, goede bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer en de ruime parkeerplaats (gratis parkeren) maken het Dokter J.H. Jansencentrum tot een aantrekkelijke locatie.
De diversiteit aan bedrijfsruimte die tegen een marktconforme prijs worden verhuurd en waarbij bovendien mogelijkheden zijn voor het samenvoegen van ruimtes, zorgen voor een grote mate van flexibiliteit.

Interesse?
De verhuur wordt verzorgd door makelaarskantoor De Munt in Emmeloord. Zij zijn u graag van dienst en kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.