Voorzieningen

Printervriendelijke versie

Ziekenhuiswinkel

In de centrale hal is een ziekenhuiswinkel. Hier kunnen zowel patiënten als bezoekers terecht voor diverse artikelen. Zoals kranten, tijdschriften, snoep, cadeauartikelen, bloemen, fruit en toiletartikelen. Daarnaast kunt u hier terecht voor een kopje koffie/thee en belegde broodjes. Openingstijden ziekenhuiswinkel: maandag t/m vrijdag 09.30-17.00 uur.

Orthopedisch schoenmaker

Patiënten met reumatoïde artritis krijgen vaak te maken met vergroeiingen aan hun gewrichten. Veel voorkomende klachten zijn tenen die omhoog gaan staan of elkaar kruisen, knobbels op tenen of wondjes aan de voeten. Gebeurt dat bij u, dan passen uw schoenen niet meer. De orthopedisch schoenmaker maakt schoenen voor u op maat. De reumatoloog verwijst u door naar de orthopedisch schoenmaker. U kunt hier zelf een afspraak maken. De Boer Orthopedie houdt spreekuur op de eerste etage van het Dokter Jansencentrum. Hier bevindt zich ook de orthopedisch schoenmakerij, waar steunzolen gemaakt worden en aanpassingen worden gedaan aan confectieschoeisel en sportzooltjes.

Televisie / Radio

Vrijwel elk bed op de Dagverpleging heeft een televisie. U heeft gratis toegang tot alle televisiezenders en de radio.

Telefoon

U mag op de afdeling Dagverpleging uw eigen mobiele telefoon gebruiken.

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.