Vrijwilligers

Printervriendelijke versie

Veel onmisbare diensten worden in ons ziekenhuis verricht door vrijwilligers. In MC Emmeloord zijn vrijwilligers van de Unie Van Vrijwilligers (UVV) actief. De UVV heeft als doel om maatschappelijke hulp door vrijwilligers te verlenen en te bevorderen. Menselijk contact en continuïteit in het werk zijn de belangrijkste leidraad. In ons ziekenhuis begeleiden de vrijwilligers patiënten naar de verschillende afdelingen en poliklinieken. Informatie over de inzet en de werkzaamheden van de vrijwilligers in MC Emmeloord vindt u op de website van de UVV Noordoostpolder (pagina Activiteiten).

Vrijwilliger worden in MC Emmeloord
Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk in MC Emmeloord, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de UVV in de gemeente Noordoostpolder, Corrie Koomen, telefoon 06 - 1044 77 99.
U kunt zich als vrijwilliger aanmelden door een mail te sturen naar het vrijwilligerspunt Carrefour vrijwilligerspunt@carrefour.nu (graag uw naam en telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent vermelden) of telefonisch via het Secretariaat van de UVV (0527) 637 378.

Algemene informatie over vrijwilligerswerk
Er is ook een landelijke website van en voor vrijwilligers in Nederland. Hier kunt u algemene informatie vinden over vrijwilligerswerk.

 

Neem altijd uw identiteitsbewijs en medicatieoverzicht mee naar uw afspraak in het ziekenhuis! Dit geldt ook voor kinderen.
Het is nodig om uw onderzoek, opname of afspraak/behandeling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Kijk op onze webpagina over Inschrijving & Identificatie.

Contract met zorgverzekeraars
Wij zijn door alle verzekeraars gecontracteerd, maar niet voor alle zorg. Wij adviseren u bij uw verzekeraar na te gaan of de zorg waarvoor u komt, vergoed wordt.